no čaues housenko...ani mi nemluv a ani nevíte jak mě to mrzí že já ostuda ostudná nikde nebyl....letos to musím všechno napravit...tiger je skoro v nejlepší kondici...teď pracuji na zlepšení zatáčení, byl tam dá se říci provizorní motör z aku vrtačky a při trošku delším ježdění v terénu se motor začal napalovat a přestával fungovat, tak jsem našel u vás Plzni prodejnu jménem VDK elektronika a objednal pořádnej motor se šnekovou převodovkou , tak doufám že to bude lepší, taky tam dám výkonnější akumulátor aby ten motor mohl živit, teď mám 12Aph a to si myslim že vyždíme za chvíli
no a jinak mám roupy se pustit do 1:4 , třeba King tiger nebo tak něco ...chtěl jsem i něco s hydraulikou ale zatím bych zůstal u pásáků

ale do 1:4 to chce pořádnej motor nejlépe i s vestavěným starterem a hlavně převodovku!!!
jinak jsem makal kolem baráku, do toho jsem vyrobil nějaký děti a tak no...
hlavně než se budu do něčeho pouštět, tak potřebuju alespoň soustruh a nejlépe kombinovanej i s frézkou .... a to je darda
takže tak...dalo mi to spoustu práce to tady všechno proštudovat, ale nějak to tady vadne snad je to jenom tou zimou
a jak ty, máš něco nového???