Vrátím se o pár stránek zpět, k převodovce ke spalovacímu motoru
čížan píše:
Princip dvojitého diferenciálu. Vstup vpravo je vstup z převodovky. Černé obaly na koncích jsou planetové převodovky - náhrada diferenciálů.
Vstup vlevo je vstup pomocného pohonu- zatáčení -protiběh pásů. Bráno podle mojí rozvodovky. Na obrázku jsou vstupy opačně. Řetězová kola nahrazují čelní soukolí.
Přemýšlel jsem jak ošulit a vynechat pomocný pohon pro protiběh pásů, kde se mi nezdá, že by ten pomocný pohon točil pásy stejnou silou jako spalovací motor.
Mila198 píše:
tank na spalovák jsem ještě nikdy neviděl točit na místě, to bude efektní
Přehodnotil jsem názor na vypalovaná vnitřní ozubení planetové převodovky Lamka a zde by se toto soukolí nahradilo dify jak naznačoval fokker.
fokker píše:
Myslím, že by šla převodovka "model Lamka" udělat i bez planetových převodů, se dvěma čelními diferenciály. V podstatě je to totéž jako ty dva planetové převody, jen bez problematických věnců s vnitřním ozubením. Nevím, jestli je to k pochopení, když tak to nakreslím.

Edit: vždyť by to šlo mnohem jednodušeji. Dva nornální diferáky vedle sebe, výstupní hřídele uprostřed spojit a pohánět. Pak stačí zabrzdit těleso diferáku a pás pojede. Myslím že stejnou rychlostí jako poháněná hřídel, ale opačným směrem (už jsem z toho volaký zmätený

). Zabrzdit hřídel u kola a bude stát, těleso se bude volně protáčet.
Tak a teď ten protiběh:
- stejně jako u Frantové převodovky by na každé straně byly dva brzdové kotouče, vnitřní by brzdil klec difu a druhý výstupní hřídel z difu(rozetu)
- hnané by byly spojené vstupní poloosy (hřídele) difů
- zatočím servem s pružinovými táhly na jednu stranu, tím se mi odbrzdí jedna klec diferenciálu, druhá zůstane zabržděná
- na odbržděném difu zařadím dalším servem uzávěrku tohoto diferenciálu, která ve Frantové převodovce není
- uzavřený dif se točí opačným směrem než výstupní hřídel zabržděného na druhé straně
- pásy běží každý na jinou stranu... zařazením zpátečky se točí opačně