Telis tank

Modely bojové techniky
Právě je ned srp 19, 2018 7:11 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: motor
PříspěvekNapsal: stř led 16, 2013 9:16 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 14, 2013 2:12 pm
Příspěvky: 1112
Bydliště: LIBEREC
I já jsem kopíroval, tím si musí každý projít. ObrázekObrázekObrázek

_________________
Miloš - ČUŘILL TEAM
http://www.rc-tanky.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: motor
PříspěvekNapsal: stř bře 06, 2013 3:13 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2012 9:07 pm
Příspěvky: 267
Bydliště: Vráble
Ahoj . Tento motor som našiel v Baumaxe .Jeho cena je 168€. Nepoznáte ho niekto???


Přílohy:
IMAG1151 (Medium).jpg
IMAG1151 (Medium).jpg [ 76.5 KiB | Zobrazeno 10884 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: motor
PříspěvekNapsal: pát čer 14, 2013 8:33 pm 
Offline

Registrován: pon zář 12, 2011 8:10 pm
Příspěvky: 497
Bydliště: Planá u M.L.
Houstne mame problem,dnes jsem byl na prvni
Akci,byla to parada,sebehlo se ke me cely letiste..
Vsechno v pohodě,ukazal jsem co to umi krom jizdy,
Ale k věci.po návratu domu jsem to s tchánem vylozil
A chtel jsem mu to taky ukazat,jenze motoru se ne a ne
Naskocit,po chvili jsem zjistil ze to prestalo davat jiskru
A za boha nemuzu prijit na to proc..po sundani korby
Mi spadla baterka 12v a minus se mi dotykal kostry,tudis
Celyho tanku..ma to nejaky vliv na ten motor,nemohl
Jsem treba nejak vyskratovat zapalovani???myslel jsem
Ze mam treba nejak seplej chcipak,ale vypinac jsem ustrihl
A je to jako u originalu,poradite???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: motor
PříspěvekNapsal: pát čer 14, 2013 9:11 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 14, 2013 2:12 pm
Příspěvky: 1112
Bydliště: LIBEREC
Tak to znám, už se mi to také stalo. :lol: V tanku mám motor asi od roku 2006 a pořád to fachčí bez problémů, ale v tahači mi po pár startech odešla zapalovací cívka. Bohužel záruka motoru prošla, než jsem stačil postavit tahač! Byl jsem tady u jednoho takovýho špinavýho opraváře , a ten mi říkal, že to stojí :idea: ( teď si nevzpomenu, ale vím, že jsem si říkal to je darda), a nabídl mi nějakou cívku z jiného motoru, a maká to dodnes. Kolik stála už nevím, na to už nemám v hlavě místo, ale byla to mnohem menší částka, než originál HONDA! :mrgreen:

_________________
Miloš - ČUŘILL TEAM
http://www.rc-tanky.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: motor
PříspěvekNapsal: pát čer 14, 2013 9:48 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2012 9:07 pm
Příspěvky: 267
Bydliště: Vráble
ak Ti všetko ostatné ide ,tak to bude ta zapalovacia cievka....Ten motor je samostatná jednotka, že?
Držím palec....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: motor
PříspěvekNapsal: sob čer 15, 2013 5:30 am 
Offline

Registrován: pát črc 20, 2012 11:01 am
Příspěvky: 671
Bydliště: Bravantice
Stejný problém se mi stal s motorovou pilou.Normálně jsem jí vypnul a po pár minutách nenaskočila.Odešla zapalovací cívka a s ní celá pila.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: motor
PříspěvekNapsal: sob čer 15, 2013 9:13 pm 
Offline

Registrován: sob pro 05, 2009 7:40 pm
Příspěvky: 983
Bydliště: Vimperk
Ty brďo, Ty už jezdíš :P :P :P honem nejaké pohyblivé snímky, závada se nakonec odstraní a bude to dobrá zkušenost, kde s ním jezdíš??? Co převodovka, dobrý???, jak to jde s výfuky???, co zvuk???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: motor
PříspěvekNapsal: pon čer 17, 2013 1:38 pm 
Offline

Registrován: pon zář 12, 2011 8:10 pm
Příspěvky: 497
Bydliště: Planá u M.L.
čus klucíííí,děkuji za vaše rady,nejspíš to bude ta cívka jak píšete :cry: :cry: housenko ještě nejezdim,ale fotky nějaký dodám...zvuk perfektní,střelba vyťapaná a už mi i maká otáčení věže na sto procent...čekal jsem pouze na pořádnej regulátor...prej než se uvidíme v plzni tak převodovka bude hotová,tak se těžte...jo a je to težký jako to prase :wink: :wink: dva lidi mají co dělat to někam přemístit :D :D tak ať se vám daří,a dám jsem hned vědět jak jsem dopadl s tím motorem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: motor
PříspěvekNapsal: pon čer 17, 2013 1:51 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 17, 2011 3:04 pm
Příspěvky: 1112
Bydliště: Solopysky u Loun
Tak to je skvělý, honem nějakou fotečku........

_________________
http://military-model.netstranky.cz/
"Nepřítel představil nový tank... máme ztráty na vzdálenost přes 2000 metrů..."
Sovětská radiová zpráva o tanku Panther z 8. července 1943


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: motor
PříspěvekNapsal: pon dub 27, 2015 5:31 pm 
Offline

Registrován: sob pro 05, 2009 7:40 pm
Příspěvky: 983
Bydliště: Vimperk
Tak na tohle se musíte kouknout

https://www.youtube.com/watch?v=vu5R2bZHzq8


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: motor
PříspěvekNapsal: pon dub 27, 2015 6:34 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2014 10:04 am
Příspěvky: 287
Bydliště: Vítkov
Teda to je frajer má na jeho stránkách toho více a je opravdu frajer Miky

_________________
Miky
http://www.miloslavvecera.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: motor
PříspěvekNapsal: pon dub 27, 2015 8:27 pm 
Offline

Registrován: pát črc 20, 2012 11:01 am
Příspěvky: 671
Bydliště: Bravantice
Jó,paráda.Tohle je zřejmě na páru,nebo jenom na točení na vzduch,pokud jsem to pochopil.Nicméně je to machr,protože do mě tady moje baba pořád jede,že neumím ukrojit rovně chleba a když si představím,že bych u předposledního válce utrhnul závit,tak nevím.Asi by mi šu..n praskul.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: motor
PříspěvekNapsal: úte úno 06, 2018 8:27 pm 
Offline

Registrován: pon zář 12, 2011 8:10 pm
Příspěvky: 497
Bydliště: Planá u M.L.
ahoj modeláři,

do budoucna bych si chtěl postavit model tanku king tiger 1:4, tak¨že pomalounku sháním informace a študuji...otázka zní, natrefil jsem na internetu na tyto dva motory:
http://www.i-les.cz/benzinovy-motor-13h ... -1256.html

a druhý naftový:

http://www.i-les.cz/dieslovy-naftovy-mo ... -1281.html

jaký na to máte názor???

čemu by jste dali přednost, nebo stojí oba za prd....

tak pište, rád se dovím od zkušeným :wink: :wink: :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: motor
PříspěvekNapsal: úte úno 06, 2018 10:38 pm 
Offline

Registrován: pát črc 20, 2012 11:01 am
Příspěvky: 671
Bydliště: Bravantice
No když stavíš tygra,tak benzín.Což pak tygr jezdil na ropu? :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: motor
PříspěvekNapsal: úte úno 06, 2018 11:24 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 14, 2013 2:12 pm
Příspěvky: 1112
Bydliště: LIBEREC
Nebude to trochu velký...Obrázek aby se ti to tam vůbec vešlo. Franta tam má 200 ccm, a má to plné. A tento je bez spojky... Obrázek

_________________
Miloš - ČUŘILL TEAM
http://www.rc-tanky.com


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz