Tak to už je trochu pozdě housenko, už jsem smazal všechna svoje alba, pokud to někdo zaznamenal. Nemohu někde psát, když si vůbec nejsem jistý podporou, podívej se jak je to dlouho, co mě tu Max napadl, a odezva žádná.
Nechápu, co jsi ty Maxi za rejpavý hovado! Teď už mi je jedno, jestli mě Admin dá ban, protože já tu končím! Toto není diskuzní fórum pro drbny, ale pro modeláře. Ty musíš být strašně zamindrákovaný a závistivý člověk. Sám dokážeš udělat hovno, ale druhé budeš chtít pomlouvat. Měl by jsi se někdy podívat doma mezi nohy, jestli jsi vůbec ještě chlap, protože se chováš jako pavlačová drbna. Nehodlám ti vyvracet všechny tvé drby a pomluvy, za to mi nestojíš. Já jsem měl zájem o to, aby toto fórum tady fungovalo, ale za každou dobrou snahu přijde obvykle trest. Měl jsem se na to vysrat, jako ostatní, ale já už jsem takový, že když něco dělám, tak minimálně na 100% - bohužel. A vy ostatní, kromě výjimek, jste se také nezachovali - jak to přesně nazvat..., možná, že jste se řídili podle známého rčení Jana Wericha, který říkal: "Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.", a to proto aby jste náhodou nepřišli k újmě, ale to vás neomlouvá, a nebo s tím možná někteří souhlasíte, protože, jak se říká, mlčení je souhlas. Ale jak už tu psal seef, tak já jsem člověk, který mluví přímo, s ním se znám osobně, a každému je hovno po tom, co jemu napíšu. Já jsem se za totáče nebál ani odmítnout členství v KSČ, a řekl jsem jim to napřímo, tak se nebudu krčit před nějakým Maxem. Takže jestli si vy všichni ostatní myslíte, že vám bude lépe, když to tu bude udržovat při životě Max, tak vám v tom nemohu bránit. Já mizím, a Telistank fórum mi bude ukradené.
_________________ Miloš - ČUŘILL TEAM http://www.rc-tanky.com
|