Už jste tu víc či míň pojízdný a jak to čtu, vzpoměl jsem si na své první jízdy: Navrčel jsem motor ASP 52AR 8,5 ccm (výfuk hadicí do petky za okno - to aby sousedi neměli mastná okna) zapnul vysílač a doladil výchylky na servech (řízení bylo v neutrálu, pro jízdu vpřed dvě serva sepla spojky) v vpřed (pásák na stojanu) trochu řadit (měl jsem jen vpřed - vzad)po chvíli vše funguje tak hurá ven. Chvilku se zdá všechno dobré, ale není, řízení sebou různě škube, vynechává zatáčení, řazení bez problémů. Vybitá baterie první nápad šel jsem ji dobít - žádná změna, rušení usoudil jsem (kolem příjmače všude plech, zdálo se to logické) delší anténa, zkouška na stojanu vše ok - venku opět ko. Příliš mnoho kablíků pospolu, blízko napájecí kabely, vše jsem oddělil - doma ok - venku ko. Pročetl jsem různé rady, spletl kablíky do copánků, přidal feritové prstence - žádná změna. Vlastně jedna ano - chystal jsem se vyhodit pásáka z okna, ale dole byli zrovna lidi tak mi zůstal. Rozuzlení přišlo úplně náhle, když jsem studoval regulátor do zrovna pořízeného jeepa a všimnul si údaje proudového zatížení BEC. Honem jsem vyněnil regulátor a ejhle ono ti funguje bez problémů. Na stojanu jsem neměl trvale namáhaná serva pro řízení, servo plynu a občas otáčení věže, proudový oděr jsem naměřil až k 3A, původní regulátor dával 0.5. Dobře, že pod mými okny chodí lidé.
http://www.youtube.com/watch?v=XE0EMiD1 ... ature=plcp