Telis tank

Modely bojové techniky
Právě je sob čer 23, 2018 1:19 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Pohon pro Tigera 1/6
PříspěvekNapsal: pon říj 22, 2012 5:23 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2012 9:07 pm
Příspěvky: 266
Bydliště: Vráble
Ahoj , a o koľko klesne napätie na tom akku pri záťaži ?? Meral si to??? Možno ten akumulator to nezvláda....zdar.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pohon pro Tigera 1/6
PříspěvekNapsal: stř říj 24, 2012 6:01 am 
Offline

Registrován: pát črc 20, 2012 11:01 am
Příspěvky: 671
Bydliště: Bravantice
Neměřil jsem,ale zkusím ještě použít aku z auta a uvidím.Druhá věc je,že ty motory jsou po chvilce horké jak prase.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pohon pro Tigera 1/6
PříspěvekNapsal: stř říj 24, 2012 7:34 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2012 9:07 pm
Příspěvky: 266
Bydliště: Vráble
Hmm...
To nie je dobre.... To znamená ,že sú preťažované. Dostávajú dostatok výkonu. Väčšou batériou sa to zhorší ,až môže prijísť k prehriatiu vinutia a k medzi závitovému skratu! Určite v aute sa tak neprehrievali.....A dodatočné chladenie asi nepomôže.
Zaujíma ma to, lebo aj ja mám pripravené dva z felície.....Zdar...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pohon pro Tigera 1/6
PříspěvekNapsal: stř říj 24, 2012 7:57 pm 
Offline

Registrován: pát črc 20, 2012 11:01 am
Příspěvky: 671
Bydliště: Bravantice
Taky si s tím nevím rady.Ovšem našel jsem dalšího se stěračovýma motorama,ale určitě nejsou ze 120cítky: http://35009.forendienst.de/show_messag ... id=4759264
Ovšem ja nerozumět řeči tohoto kmene,takže nevím zase nic a asi umřu v hluboké nevědomosti.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pohon pro Tigera 1/6
PříspěvekNapsal: čtv říj 25, 2012 9:42 am 
Offline

Registrován: sob pro 05, 2009 7:40 pm
Příspěvky: 974
Bydliště: Vimperk
Nejsem si jistý, že jsou ze 120,myslím, že se tam výstupní hřídel netočila dokola, ale má prima planetový převod, jeho součástky jsem použil na planetové řídící soukolí u Tigra 1:10, návod a plánek na to jsem měl od F. Lamky, fungovalo to bez problémů. Dvě se potulují po republice :P :P

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

tohle je převod co tahá 6tiny, máš v tom Tvém motoru něco podobného, souhlasím s mrvo motory jsou moc zatížené :( :(

http://www.facebook.com/Armortek


Naposledy upravil housenka dne čtv říj 25, 2012 12:42 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pohon pro Tigera 1/6
PříspěvekNapsal: čtv říj 25, 2012 11:52 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 17, 2011 3:04 pm
Příspěvky: 1112
Bydliště: Solopysky u Loun
Já taky povětšinou nerozumím....ale mám přítele Googla. Buďto si to nechám přeložit ve slovníku (označit text, zkopírovat do slovníku a aspoň trochu porozumím) a nebo otevřít rovnou v prohlížeči Google chrome, ten se tě zeptá, jestli cheš stránku přeložit, nebo může překládat automaticky, pokud tuto volbu zvolíš. Je to v infinitivech, ale pokud víš o čem má být řeč, tak to stačí.

_________________
http://military-model.netstranky.cz/
"Nepřítel představil nový tank... máme ztráty na vzdálenost přes 2000 metrů..."
Sovětská radiová zpráva o tanku Panther z 8. července 1943


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pohon pro Tigera 1/6
PříspěvekNapsal: čtv říj 25, 2012 5:47 pm 
Offline

Registrován: pát črc 20, 2012 11:01 am
Příspěvky: 671
Bydliště: Bravantice
housenka píše:
Nejsem si jistý, že jsou ze 120,myslím, že se tam výstupní hřídel netočila dokola, ale má prima planetový převod, jeho součástky jsem použil na planetové řídící soukolí u Tigra 1:10, návod a plánek na to jsem měl od F. Lamky, fungovalo to bez problémů. Dvě se potulují po republice :P :P

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

tohle je převod co tahá 6tiny, máš v tom Tvém motoru něco podobného, souhlasím s mrvo motory jsou moc zatížené :( :(

http://www.facebook.com/Armortek

Jo tak planetový převod v nich je,ale koukám že tady tyhle jsou na 24V,takže se budu muset poohlídnout po jiných motorech.zatím ale nemám názor.
Strýček google mi taky překládá,na ten odkaz jsem narazil a už mě ratolesti vyhodily.No ono to s těma motorama jezdí,ale jak jsem psal,na trávě je problém se otočit,což je naprosto nedostačující a nevyhovující a na h...o.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pohon pro Tigera 1/6
PříspěvekNapsal: sob říj 27, 2012 7:49 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 17, 2011 3:04 pm
Příspěvky: 1112
Bydliště: Solopysky u Loun
http://www.roboternetz.de/phpBB2/motordrehmoment.php
tady je výpočet pro elektro motor, je to ze stránek RAG forum, třeba to pomůže

_________________
http://military-model.netstranky.cz/
"Nepřítel představil nový tank... máme ztráty na vzdálenost přes 2000 metrů..."
Sovětská radiová zpráva o tanku Panther z 8. července 1943


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pohon pro Tigera 1/6
PříspěvekNapsal: sob říj 27, 2012 1:17 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 17, 2011 3:04 pm
Příspěvky: 1112
Bydliště: Solopysky u Loun
http://www.board-4you.de/v53/boards/375 ... 39ad2da036

tady jsou použity opět motory ze stěračů Opel, třeba to pomůže

_________________
http://military-model.netstranky.cz/
"Nepřítel představil nový tank... máme ztráty na vzdálenost přes 2000 metrů..."
Sovětská radiová zpráva o tanku Panther z 8. července 1943


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pohon pro Tigera 1/6
PříspěvekNapsal: ned říj 28, 2012 6:52 pm 
Offline

Registrován: pát črc 20, 2012 11:01 am
Příspěvky: 671
Bydliště: Bravantice
Dík.Každá připomínka,rada a nápad pomůže.Udělám průzkum na vrakovišti a vyzkouším motor z něčeho jiného.Alespoň mám na porovnání a mám to na čem vyzkoušet.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pohon pro Tigera 1/6
PříspěvekNapsal: ned říj 28, 2012 8:23 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 17, 2011 3:04 pm
Příspěvky: 1112
Bydliště: Solopysky u Loun
Já mám od pana Bosche, zkoušel jsem je "pouze" na trafu a vypadaly v pohodě,,,

_________________
http://military-model.netstranky.cz/
"Nepřítel představil nový tank... máme ztráty na vzdálenost přes 2000 metrů..."
Sovětská radiová zpráva o tanku Panther z 8. července 1943


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pohon pro Tigera 1/6
PříspěvekNapsal: stř lis 07, 2012 5:04 pm 
Offline

Registrován: sob pro 05, 2009 7:40 pm
Příspěvky: 974
Bydliště: Vimperk
http://www.rcshop.eu/cs/tanky-1-10/3160 ... unted.html

Zajímavý pohon


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pohon pro Tigera 1/6
PříspěvekNapsal: stř lis 07, 2012 6:32 pm 
Offline

Registrován: pon zář 12, 2011 8:10 pm
Příspěvky: 491
Bydliště: michalovy hory (okres tachov)
že bych objednal tři kousky??? :lol: :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pohon pro Tigera 1/6
PříspěvekNapsal: stř lis 07, 2012 6:49 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 17, 2011 3:04 pm
Příspěvky: 1112
Bydliště: Solopysky u Loun
A viděl jsi tu cenu????????? :shock: :shock:

_________________
http://military-model.netstranky.cz/
"Nepřítel představil nový tank... máme ztráty na vzdálenost přes 2000 metrů..."
Sovětská radiová zpráva o tanku Panther z 8. července 1943


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pohon pro Tigera 1/6
PříspěvekNapsal: stř lis 07, 2012 7:38 pm 
Offline

Registrován: sob pro 05, 2009 7:40 pm
Příspěvky: 974
Bydliště: Vimperk
Ty motory by nemuseli být tak drahý, určitě je to už používaný jinde než v pásáku :) :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz